Etusivu

Reaktori hapettumisen mittaukseen

OXITEST laitteella voidaan analysoida ruokien, öljyjen ja rasvojen hapettumista. Laite määrittää näytteen laatdun ja kunnon suoraan näytteestä ilman esivalmisteluja. Siinä on kaksi erillistä titaanista kammiota jotka toimivat itsenäisesti. Näytteen hapettumiskestävyyttä mitataan nopeuttamalla hapettumista korkeassa lämpötilassa samalla happipaineen laskua seuraten.

 

OXITEST on monipuolinen laite ja se soveltuu mm:

  • Säilyvyyden arviointi

  • Optimaalisen säilytyksen arviointi

  • Parhaan pakkausmateriaalin arviointiin

  • Säilyvyyden kannalta parhaan reseptin arvioimiseen

  • Kasviöljyjen hapettumisen arvioimiseen

  • Antioksidanttien arvioimiseen

  • Saapuvien raaka-aineiden ja lähtevien lopputuotteiden hapettumisen arvioimiseen

  • Vähärasvaisten tuotteiden hapettumisen arvioimiseen. (yhdistämällä OXITEST kaasukromatografiin)

    Lisätietoja: OXITEST